Bij ons staat de gezondheid van de hond en kat voorop. Daarom maken wij onze producten van dagverse grondstoffen en soms wanneer het uitheemse diersoorten zijn wordt het als diepvriesproduct bij ons aangevoerd.

We willen graag iedereen kennis laten maken met dit uitstekende voer. Daarom nodigen wij u uit, om kennis te maken met onze producten, door het aanvragen van proefproduct.

In onze eigen fabriek in Ossendrecht, bent u altijd van harte welkom om een kijkje te nemen en te ervaren hoe wij werken.

Wij willen daar bijzonder open in zijn.

Als uw hond of kat een probleem heeft, geven wij graag gratis advies, maar kunt u ook gebruik maken van onze twee afgestudeerde voedingsdeskundigen, die u na een uitgebreid onderzoek een goed advies kunnen geven. Hieraan zijn uiteraard wel kosten verbonden, omdat er ook laboratoriumonderzoeken worden gedaan.

In de meeste gevallen kunnen wij de oorzaak van het probleem voor uw hond of kat zelf oplossen, zonder tussenkomst van een dierenarts en tegen hele lage kosten. Als u vaste klant wilt worden, zijn wij vaak bereid het gratis voor u op te lossen, afhankelijk van de producten die wij gaan adviseren. Een dierenarts is in de regel geen voedingsdeskundige en zal een voedingsprobleem dan ook te lijf gaan met medicatie, wat wel de symptomen zal onderdrukken, maar de onderliggende oorzaak niet zal behandelen, dus op die wijze zal de oorzaak blijven bestaan en het probleem terugkeren. Vaak is de klacht b.v. diarree, jeuk, huidirritatie, haaruitval, rode plekken tussen tenen, aan oren of de buik een gevolg van een voedingsprobleem ofwel een verstoring in de darmflora. Want uiteraard zijn de darmen de brandstof voor het motor (lichaam). Zonder de juiste brandstof zal geen enkel apparaat op de juiste manier werken en dat is hetzelfde bij dieren en mensen.

Bel mij gerust om af te spreken, zodat ik u van advies kan dienen.

Henk Versluijs

0164-672111

close

Wishlist