UTOPIA Utopia Bloemenmix

€ 5,75
Inclusief belasting (21% BTW)
Referentie : 2296.355029
Keuze

Bloemenmix 250 gr
De lekkere en ook gezonde bloemsoorten brengen een gezonde afwisseling in de voerbak. Door de vele ruwe vezels en lage energetische waarde zijn bloemen het meest geschikt als smakelijke en gezonde aanvulling op het dagelijks voer. Ook zeer geschikt als beloning!

Samenstelling 
Goudsbloem, rozenbloemblaadjes, zonnebloemblaadjes, hibiscusbloemen, korenbloem, hopbloemen, kaasjeskruid, kamillebloemen en madeliefjes.

Goudsbloem
Goudsbloem heeft een licht anti-septische werking en versnelt het genezingsproces van kleine wondjes.

Rozenbloemblaadjes
Rozenbloemblaadjes hebben een positief effect op de darmen. De blaadjes werken ontspannend/rustgevend en stimuleren de bloedsomloop. De blaadjes hebben voor knaagdieren een lekkere smaak.

Zonnebloemblaadjes
Zonnebloemblaadjes werken koortsverlagend en werken tegen ontstekingen in de bronchiën. Deze blaadjes bevorderen de eetlust en spijsvertering en worden extra aanbevolen aan herstellende knaagdieren of konijnen. 

Hibiscusbloemen
De gedroogde bloemen hebben een hoog vitamine C-gehalte wat een sterke antioxidant is en onder andere het immuunsysteem ondersteunt.

Korenbloem
Korenbloem werkt ontstekingsremmend, wat goed werkt bij allerlei gezondheidsproblemen

Hopbloemen
Bevordert de eetlust en spijsvertering en wordt extra aanbevolen wanneer uw knaagdier of konijn herstellende is van ziekte of operatie. 

Kaasjeskruid
Kaasjeskruid wordt voornamelijk ingezet tegen luchtwegaandoeningen, spijsverteringsziekten, huidaandoeningen en mond- en keelaandoeningen.

Kamillebloemen
Kamille heeft een zeer veelzijdige werking het is onder andere rustgevend, helpt tegen gas en kramp in de darmen, geeft ondersteuning aan de nieren en wekt eetlust op. Kamille heeft een lekkere geur en helpt bij tandslijtage.

Madeliefjes
Bevatten veel vitamine C

100% natuurlijk, zonder suiker, smaakversterkers, additieven, conserveringsmiddelen en kleurstoffen

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 13,1, ruwe celstof 59,2, ruw vet 3,4, ruwe as 9,2

Voedingsadvies: Als aanvulling op de dagelijkse voeding


Inhoud 250 gram
UTOPIA

Specifieke referenties

ean13
8718346016228

Analyse:

close

Wishlist