UTOPIA Utopia Bessenmix 65 GR

€ 4,75
Inclusief belasting (21% BTW)
Referentie : 2296.355930

Bessenmix 65 g
Een gezonde, verantwoorde variatie. Rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Een echte traktatie!

Aanvullend diervoeder voor knaagdieren.

Samenstelling:
Lijsterbes, vlierbes, rozijnen, goji bessen en cranberries.

Lijsterbessen:
Tegen heesheid, vogels gaan er beter door zingen. Bevat veel vitamine C, dit verhoogt de weerstand. Ze regulieren de darmen en helpen bij constipatie alsmede diarree.

Vlierbessen:
Helpt bij de aanzet van pigment vorming bij vogels en knaagdieren, erg goed tijdens de rui. Bevatten veel vitamine A, B en C. Een van de grootste voordelen van vlierbessen zijn hun immuniteit verhogende eigenschappen.

Rozijnen:
Er zitten veel goede vitamines in rozijnen zoals vitamine B. Deze vitamine is goed voor ons hart en onze bloedvaten. Er zit ook kalium en borium in rozijnen, deze laatste is een mineraal dat de botten verstevigt. Rozijnen stimuleren ook de spijsvertering.

Goji Bessen:
Ook in Goji bessen zit veel vitamine C, wat o.a. zorgt voor een verhoogde weerstand. Goji bessen zijn ook rijk aan vitamine A, dat ook veroudering vertraagt. Bovendien kan vitamine A het immuunsysteem stimuleren en is het belangrijk voor een scherp zicht.

Cranberries:

We kennen de cranberry eigenlijk het best als middel om urineweginfecties te bestrijden. Maar deze bessen hebben ook een gunstige invloed op dieren die een verminderde eetlust of spijsverteringsproblemen hebben.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 4,2%, ruwe celstof 0,6%, ruw vet 1,7%

Voedingsadvies: Als aanvulling op de dagelijkse voeding


Inhoud: 65 g
UTOPIA

Analyse:

close

Wishlist