BEAPHAR Beaphar Bio Shampoo Conditioner 2-In-1 201 ML

€ 10,75
Inclusief belasting (21% BTW)
Referentie : 2296.398556

Beaphar Bio Shampoo Conditioner 2-in-1 200 ml 
Beaphar Bio Shampoo Conditioner 2-in-1 200 ml is shampoo en conditioner in één, die de vacht soepel maakt voor gemakkelijk ontwarren, met biologische arganolie en abrikozenpitolie. Het Ecocert label van deze shampoo garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten en er is biologische Aloë Vera gel toegevoegd aan de shampoo voor een gehydrateerde huid en vacht. Een combinatie die zorgt dat deze shampoo niet alleen goed is voor jouw hond, maar ook milieubewust! De shampoo is verrijkt met arganolie en abrikozenpitolie, om de soepelheid van vacht te herstellen en deze daardoor makkelijker doorkambaar te maken. Door de neutrale pH-waarde van de shampoo wordt jouw hond heerlijk zacht en schoon zonder de huid of vacht te schaden.

- Heerlijke shampoo en conditioner in één voor alle hondenrassen
- Met Aloë Vera Gel, voor een gehydrateerde en zachte huid en vacht
- Arganolie en abrikozenpitolie zorgen voor een makkelijk doorkambare vacht
- Neutrale pH-waarde

Samenstelling: aqua, aloe barbadensis leaf extract*, ammonium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, benzyl alcohol, sodium chloride, parfum, gluconolactone, sodium hydroxide, benzoic acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, dehydroacetic acid, sodium benzoate, linalool, cucumis sativus fruit extract, citronellol, prunus armeniaca kernel oil*, argania spinosa kernel oil*, sea salt, maltodextrin, calcium gluconate, citric acid.
* Actieve ingrediënten uit biologische landbouw. Bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 18% biologische ingrediënten. ECOSOIN BIO is toegekend door ECOCERT Greenlife.


Inhoud: 200 ml 
BEAPHAR

Analyse:

close

Wishlist