PRINS Prins Cat Vital Care Senior

€ 70,75
Inclusief belasting (21% BTW)
Referentie : 2296.37375
Keuze

Bewust gezonde, volledige voeding voor de oudere kat

VitalCare Senior is een hoogwaardige voeding en bevat een aangepaste hoeveelheid energie en mineralengehalte speciaal voor de ouder wordende kat. Naarmate de kat ouder wordt, is de kat minder actief en veranderd zijn voedingsbehoefte. Het optimale eiwitgehalte houdt de spiermassa van uw kat in stand terwijl een verlaagd vetgehalte uw kat op gewicht houdt. Tijdens het verouderingsproces gaan de organen minder goed werken en verdienen dus ook extra aandacht. Ingrediënten van de beste kwaliteit zijn zo samengesteld dat ze de organen ontlasten en de weerstand versterken. Urineverzurende stoffen helpen blaasgruis te voorkomen.

VitalCare Senior is speciaal geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van ca. 7 jaar. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot u geheel bent overgestapt.

SAMENSTELLING: maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen) (500mg/kg), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS).

ANALYSE: Vocht 9.0 %, Ruw eiwit 28.0 %, Ruw vet 15.0 %, Ruwe as 6.0 %, Ruwe celstof 2.0 %. 

TOEVOEGINGEN: Calcium 1.0 %, Fosfor 0.8 %, Kalium 0.6 %, Magnesium 0.08 %, Natrium 0.5 %. 

Inhoud: 5 kg 

PRINS

Specifieke referenties

ean13
8713595620073

Analyse:

close

Wishlist